Vuosi 2022

Blogitekstit

Viimeisimmästä blogitekstistä on vierähtänyt liian kauan, joten tänään on aika korjata asia. Loppuvuonna tapahtui paljon ja isoin syy blogitekstien vähyydelle oli uuden yrityksen käynnistäminen. Uusi Aamos Design Shop Oy tarjoaa kotimaisten muotoilijoiden design korva- ja kaulakoruja. Projekti käynnistettiin marraskuussa 2020 ja verkkosivut julkaistiin joululoman jälkeen 11.1.2022.

Aamos Design Shop Oy

Aamos Design Shop Oy tarjoaa kotimaisten muotoilijoiden design korva- ja kaulakoruja. Aamoksen tiimissä on mukana kovan tason osaamista (esim. minä) ja odotamme innolla, miten projekti uuden yrityksen kanssa etenee. Verkkokauppa on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Verkkokauppaan pääsette tutustumaan osoitteesta www.aamosdesignshop.com

Jessens Trading Oy

Jessens Trading Oy:n kanssa vuosi on myös mennyt leppoisasti. Muuta yrityksen puolella en olekaan ehtinyt paljon tekemään, kuin kasvattelemaan osakesalkun kokoa ja kirjoittelemaan yhden blogitekstin puolittain valmiiksi. Tämän toisen blogitekstin olisi tarkoitus julkaista myös tämän kuun aikana.

Wellness Tools Group Oy

Mutjutin.fi saavutti vuonna 2021 yhteensä 158 jälleenmyyntipistettä ja Ruotsista yhteensä 4 jälleenmyyjää. Myös kuluttajakauppa Ruotsiin lähti matkaan uuden kieliversion julkaisusta ja viime vuonna saavutettiin jo yli 1000 kuluttajakauppaa Ruotsiin.

Reissublogin kohtalo

Vuodenvaihde Tokioon peruuntui toistamiseen. Tarkoitus oli viettää noin 10pv loma Tokiossa tuttuun tapaan ja tehdä reissusta jälleen paljon sisältöä. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, vaan Japani päätti estää pääsyn kaikilta maahan marraskuussa. Matka siirtyi tulevalle kesälle, joten tätä odotellessa.

Hätä ei kuitenkaan ollut paha, sillä varasimme matkat Pariisiin ja vietimme vuodenvaihteen ystäväni 30v- synttäreillä. Lennot sain korotettua ja matka taittui mukavasti business- luokassa. Helsinki Vantaan Finnairin lounge oli hyvin positiivinen yllätys ja meni selvästi Pariisin loungen ohi. Helsingissä ruokaa oli monta eri vaihtoehtoa ja juomatarjoilu oli myös kattava. Pariisista ruoka koostui kahdesta eri juustosta ja meetvurstista.

Lentokoneessa olo oli mukavaa ja business- luokka rauhallinen. Yksikään lento ei kuitenkaan ollut ajallaan ja heittoa oli vähintään tunti. Toivottavasti tämä korjaantuu ennen kesän seuraavaa matkaa.


Jäikö jokin mietityttämään? Laita kommenttia suoraan yhteystiedot- sivullaFacebookissa tai Instagramissa. Seuraa tilejäni somessa niin saat heti tiedon, kun uusi julkaisu on luettavissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *