Jessens.fi:n hiljainen huhtikuu

Blogitekstit

Jessens.fi toimii minulle sivuprojektina, jota teen aina ”oikeiden töiden” ohella. Yritän joka viikko raivata itselleni aikaa kirjoittaa ja päivittää sivua, mutta turhan usein joku tärkeämpi asia syrjäyttää omalle työlle varatun ajan. Tänä keskiviikkona tilanne oli kuitenkin toinen. Valitsin hallintapaneelistani painikkeen Uusi ja kohdistin hiiren Median ja Sivun yläpuolelle kohtaan Artikkeli. Katsoin tyhjää sivua ja pyöritin kursoria ruudulla. Avasin iltapäivälehden verkkosivun.

Viimeisestä blogitekstistä on yli 2vk ja sitä edellisestä kuukausi. Kahden viikon välein blogitekstin tekeminen tietysti kuullostaa jo monelle hyvältä, mutta järkevän ja itselleni mielekkään sisällön tekeminen tuntuu välillä hankalalta. Vaikka olen kasannut itselleni eri aiheita kirjoittamista varten, tuntuu niistä valitseminen ja kirjoittaminen silti hankalalta, vaikka aihe olisisikin mielenkiintoinen.

Motivaation ylläpitäminen saavutuksen jälkeen.

Ongelman juuri on kuitenkin minulle hiljalleen valottunut. Koko verkkokauppablogin idea on ollut auttaa verkkokaupan rakennuksessa ja lopuksi rakentaa myös oma kauppa. Nyt valmiin kaupan jälkeen lopputulos, eli oma verkkokauppa on saavutettu.

Sama ongelma on seurannut myös reissublogiani. Koko Tokion reissu on periaatteessa suunniteltu blogiteksteissä aina kotipihasta takaisin kotipihaan. Matkustaminen on koronan takia pannassa, eli videomateriaalia ei pysty blogiinkaan hakemaan. Tavoitteita pitää siis nostaa ylöspäin motivaation säilyttämiseksi ja Jessens.fi:n kehittymiseksi.

Seuraavassa blogissa olen toivottavasti saanut jo löydettyä ratkaisun tähän ongelmaan. Jos olet törmännyt itse vastaavaan, kommentoi alle tai laita viestiä somessa.


Jäikö jokin mietityttämään? Laita kommenttia suoraan yhteystiedot- sivullaFacebookissa tai Instagramissa. Seuraa tilejäni somessa niin saat heti tiedon, kun uusi julkaisu on luettavissa! Halutessasi voit myös kannattaa blogin tekemistä hankkimalla jonkun Jessens.fi- fanituotteista alta tai suoraa verkkokaupastani täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.