Jessens.fi syksy 2021

Blogitekstit

Kesäloma on päättynyt jo aikoja sitten ja paluu kahvikoneen luokse toimistoille on alkanut. Päätin kirjata hiukan kuulumisia ja suunnitelmia tulevalle syksylle ja talvelle.

Vuoden loppupuolella on tarkoitus tapahtua paljon ja myös ”oikeiden töiden” kiire pitää todennäköisesti blogitekstien määrän hyvin kohtuullisena.

Matka Tokioon vuodenvaihteeksi

Tulevana vuodenvaihteena neljäs matkani Tokioon alkaa, jos koronalta päästään matkustamaan. Tavoitteena on viettää ihan lomaa, mutta myös mahdollisesti verkostoitua muitten Suomalaisten kanssa.

Edellisinä kertoina olen tehnyt henkilökohtaiseen someeni paljon video- ja kuvamateriaalia Tokion alueesta ja eri paikoista, missä olen käynyt. Tällä reissulla ajatuksena on myös panostaa enemmän sisällöntuotantoon ja ehkäpä tuottaa materiaalia myös Youtuben puolelle. Aikaisempien reissujen materiaaleja olenkin käyttänyt blogitekstien

Mutjutin.fi verkkokaupan ja yritysmyynnin sesonki

Mutjuttimien myynti kiihtyy normaalisti aina joulusesonkia kohden. Tämä kattaa niin kuluttaja- kuin yrityskaupan. Wellness Tools Group Oy:n toimitusjohtajana kovin sesonki pitää minut todennäköisesti kiireisenä, joten pitempien blogitekstien kirjoittaminen tänne voi hidastua hiukan alkuvuodesta. Myös jatkuvasti kasvava markkina Ruotsiin tuottaa paljon uusia haasteita.

Mikäli sinulta puuttuu vielä Mutjutin, saat sen hankittua itsellesi tästä www.mutjutin.fi ja yrityksille oma pakettinsa löytyy täältä https://mutjutin.fi/yrityksille/.

Mitä seuraavaksi?

Seuraava iso projekti Jessens.fi:n ja Jessens Trading Oy:n puolelta tulee olemaan matka ja sen moniosainen blogiteksti. Jos mielessäsi on jokin paikka, josta en ole vielä tehnyt blogitekstiä tai haluat muuten enemmän sisältöä tietystä kohteesta Tokiossa, laita alle kommenttia tai laita viestiä alla olevilla tiedoilla!

Nyt syksyä päin ja kohti uusia asiakkaita.


Jäikö jokin mietityttämään? Laita kommenttia suoraan yhteystiedot- sivullaFacebookissa tai Instagramissa. Seuraa tilejäni somessa niin saat heti tiedon, kun uusi julkaisu on luettavissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *