iZettle E-Commerce, joka lakkasi olemasta kesken kirjoituksen

Verkkokauppa-alustat

iZettle E-Commerce blogin kirjoittaminen aloitettiin joulukuussa 2020. Tällöin joulun kiireissä kirjoittaminen jäi kesken ja aloin kirjoittamista jälleen tammikuussa 2021. Saatavaa tietoa oli todella vähän ja lopulta eteeni tulikin tyly tieto siitä, että Paypal (Paypal osti iZettlen 2018) oli myynyt toiminnan pois ja iZettle E-Commerce onkin nykyisin osa Selz- alustaa. (https://www.izettle.com/fi/help/articles/0091493-verkkokaupan-siirtyminen-izettle-e-commercesta-selziin)

iZettle E‑commerce on poistettu käytöstä ja korvattu Selz-integraatiolla…

Miksi valitsin juuri iZettle E-Commerce?

Koska tätä postausta on työstetty jo tovi, halusin kuitenkin postauksen julkaista. iZettle E‑commerce:ssa oli hyvä mahdollisuus yhdistää niin fyysinen kuin verkossa toimiva liiketoiminta, sillä varasto oli yhteinen. iZettle myy fyysistä kortinlukijaa hintaan 19e (Normaalisti 79e), jolla myyjä voi ottaa vastaan maksuja pankkikortilla. Koska kortinlukija ja verkkokauppa käyttävät samaa varastosaldoa, et vahingossa myy tuotetta, joka ei olekaan varastossa.

Fyysinen kortinlukija tarvitsee toimiakseen puhelimen. Kortinlukija yhdistyy puhelimeen Bluetoothilla ja se tarvitsee iZettlen oman sovelluksen, jolla syötät summat.

Verkkokaupan kuukausimaksu oli myös hyvin alhainen 29e/kk + myyntikomissiot. Tämä teki pienestä sivutoimisesta verkkokauppamyynnistä helpon aloittaa ilman isoja investointeja

Mitä seuraavaksi?

Kaikki hyvä kuitenkin loppuu aikanaan ja iZettle E-Commerce is no more. Seuraavaksi suuntaan kohti Woocommercea ja Shopifyta. En lähde testaamaan Selziä, koska en ole varma sen toimivuudesta iZettlen kortinlukijan kanssa, joka oli yksi isoin toiminnallisuus. Myöskin Selzin alustan hinta on melkein tuplat (53$/kk + alv) iZettle E-Commerceen.

Jäikö jokin mietityttämään? Laita kommenttia suoraan yhteystiedot- sivullaFacebookissa tai Instagramissa. Seuraa tilejäni some:ssa niin saat heti tiedon, kun uusi julkaisu on luettavissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *