Alkusanat

Verkkokauppa

Tervetuloa seuraamaan verkkokauppa- blogiani. Kerään tänne aina mahdollisuuksien mukaan ohjeita ja vinkkejä verkkokaupan perustamiseen, ylläpitämiseen ja markkinointiin. Omat kokemukset perustuvat lähinnä Mycashflow- alustaan, joten tulen vertaamaan tähän alustaan paljon tulevissa teksteissäni.

Monet saattavat luulla, että verkkokaupan perustaminen olisi hyvin vaikeaa. Alkuun pääsee kuitenkin hyvin yksinkertaisesti ja nopeasti. Toimintaa pystyy kehittämään sitten lisää, kun alkuun on päästy. Seuraavassa tekstissä käymme läpi, mitä eri osa-alueita verkkokaupan perustamisessa kannattaa ottaa huomioon.

Lopuksi vielä muutama huomautus. Kaikki kirjoitukset ja kuvat sivuillani ovat omia mielipiteitäni. Joskus voin myös itse olla väärässä ja yritän niitä korjata sitä mukaan, kun huomaan olleeni väärässä. Jos olet siis tekstieni avulla laittamassa omaa verkkokauppaasi pystyyn, tutustu tarkasti ehtoihin palveluntarjoajasi sivuilla. Myöskin ne palvelut, mitä minä käytän, eivät välttämättä ole parhaita juuri sinulle. Pidä silmäsi auki myös muille sivuille. Oma mielipiteeni ei siis ole absoluuttinen totuus, joten tiedä myös itse, mitä olet tekemässä ja miksi.