Alkusanat

Reissuvihko

Tervetuloa reissuvihkooni. Kasaan tähän mahdollisimman paljon vinkkejä nyt alkuun Tokioon lähtevälle, sillä sieltä minulla on kaikista eniten kokemusta. Yritän myös sisällyttää mahdollisimman paljon kuvia blogiini, sillä osalle kyseiset laitteet tulevat yllätyksenä vasta reissussa ollessa.

Blogissa käydään läpi reissun suunnitelusta lähtien aina takaisin Suomeen tuleminen jetlagin kanssa ja miten itse olen asian hoitanut. Tämän lisäksi suunnitelmissa on osio, josta löydät kaikki tarpeelliset, mutta pienemmät yksityiskohdat. Esimerkiksi hankit ja käytät Suica- korttia tai miten käytät ravintolaa, jossa ruoka ostetaan lipukkeilla automaatista.
Teksti jatkuu kuvan jälkeen

Ravintola Sunshine City- ostoskeskuksessa. Ikebukuro / Tokio

Mikäli erityisiä toiveita puhuttavista kohteista tulee mieleen, niitä voi jättää kommenttina tähän postaukseen tai suoraa lähettämällä viestiä täältä.

Lopuksi vielä muutama huomautus. Kaikki kirjoitukset ja kuvat sivuillani ovat omia mielipiteitäni. Joskus voin myös itse olla väärässä ja yritän niitä korjata sitä mukaan, kun huomaan olleeni väärässä. Jos olet siis tekstieni avulla laittamassa omaa verkkokauppaasi pystyyn, tutustu tarkasti ehtoihin palveluntarjoajasi sivuilla. Myöskin ne palvelut, mitä minä käytän, eivät välttämättä ole parhaita juuri sinulle. Pidä silmäsi auki myös muille sivuille. Oma mielipiteeni ei siis ole absoluuttinen totuus, joten tiedä myös itse, mitä olet tekemässä ja miksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *