Tokyo Skytree

Kohteet Tokiossa

Tokyo Skytree on 634m korkea TV- ja näköalatorni Tokiossa. Tornin yhteydessä on paljon kauppoja ja ruokapaikkoja. Suosittelen kaikille Tokiossa käyville vierailua täällä.

Sijainti

Skytree sijaitsee Shitamachissa ja on noin 5.5km päässä Tokyo Stationista. Kulkuyhteydet ovat hyvät ja esimerkiksi Tokyo Stationilta pääsee metrolla suoraan Skytreen kellariin esimerkiksi TOBU SKYTREE Linella (東武スカイツリーライン) ja Asakusa Linella(都営地下鉄浅草線).

Vierailu näköalatornissa

Skytreessa on kaksi eri kantta, joihin pääsee vierailemaan. Alempana oleva Tembo Deck on 350m korkeudessa ja Tembo Galleria on 450m. Näihin et pääse samalla lipulla, vaan joudut ostamaan ne joko yhdessä tai erikseen. Kahvilat, valokuvauspaikat yms löytyvät kuitenkin alemmalta Tembo Deckiltä. Tembo Galleriasta saat hiukan parempia kuvia korkeammalta, mutta näköalan takia ihmiset sinne menevätkin.

Lippuja on myös kahta eri tyyppiä. Jos tykkäät jonottaa ja olet budjetilla liikenteessä, osta Same-Day ticket. Pääset samana päivänä hiukan halvemmalla haluamasi kerrokseen. Jos kuitenkin haluat mahd. nopeasti ylös, viettää haluamasi ajan ja jatkaa esimerkiksi ostoskeskukseen, suosittelen ostamaan Fast Skytree Ticketin. Jono on lyhyempi ja et kuluta reissuasi jonottamiseen. Voit lukea lipuista lisää TÄÄLTÄ.

Tokyo Skytree lippujen hinnat. 1€ on noin 85¥ (82¥ 16.6.2020)

Ostosmahdollisuudet

Tokyo Skytree:n juuressa on myös paljon ostosmahdollisuuksia. Tokyo Solamachi on yli 10 kerroksinen ostoskeskus, josta löydät paljon eri osteltavaa. Oli kyse sitten leluista, peleistä, kelloista tai vaatteista, löydät haluamasi varmasti täältä. Myös pienempiä Popup- tyyppisiä kauppoja löytyy eri puolilta ostoskeskusta. Erikoismainintana Pokemon Center.

Pokemon Center Skytreen aula.

Jos ostokset eivät kiinnosta ja Tokyo Skytree on nähty jo, löytyy paikalta myös akvaario (ei semmonen pieni olkkarissa oleva) ja planetaario.

Ruokailu

Japanissa on yleistä, että ruokapaikkojen edessä on näytillä ruoka-annokset, mitä voit tilata. Tämä helpottaa tilauksen tekemistä. Tällä saadaan varmasti myös nälkää heräteltyä. Solamachin kauppakeskuksessa on yhteensä 75kpl ravintoloita tai kahviloita, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivaa ruokaa. Löytyy Muumikahvilat, eri oluen ystäville omat paikkansa ja sitten myös mäkkäri ja KFC. Kaikki ruokapaikat löydät TÄÄLTÄ.

Eri ruokavaihtoehtoja ravintolan edessä.

Myös Skytreessä on ravintola, joten jos haluat maksaa hiukan ylimääräistä todella hyvästä näkymästä, on kerroksen 345 ravintola juuri sinulle.

Muuta

Yritin kiteyttää tähän paljon eri asioita Skytreestä, mutta pelkästään yksi päivä ei riitä kaikkialla käymiseen, joten suosittelen itse tutustumaan paikkaan ja selvittämään lisää paikanpäällä. Mikäli jokin kysymys jäi mieleen, laita kommenttia alle tai sähköpostilla 👌.

Jäikö jokin mietityttämään? Laita kommenttia suoraan yhteystiedot- sivulla, Facebookissa tai Instagramissa. Seuraa tilejäni some:ssa niin saat heti tiedon, kun uusi julkaisu on luettavissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.